bjornranelid0012
 1. mars 14, 2021

  Hej Björn!
  Har precis läst klart ”Bill Nilssons sista vita skjorta”. Fantastiskt rörande och gripande bok. Väldigt intressant dessutom om livet på Österlen t ex äppelodlandet och fisket. Miljöbeskrivningarna är ju också i en klass för sig. Så bara ett enkelt tack från Kenny i Kalmar och lycka till i fortsättningen. Du har mycket kvar att ge.

 2. juli 3, 2021

  Du är en ärlig och rättfram människa. Önskar jag kunde våga va hälften. Ditt inlägg om dagens Sverige 2 /7 är så mitt i prick och sanningsenligt att det pk etablisimanget tömmer apoteken på ipren å valium. Fortsätt va den du är. Stark !!! Vi är många spm står bakom dig ! Mvh PH

 3. september 4, 2021

  Hejsan Björn meddelande från Björn. :-)
  Ranelid har varit lärare i filosofi, en gång i tiden. ”Inte jag har varit det”. Men jag har nyligen skrivit ett psykologi / filosofiskt verk på (10) manussidor. Godkänt av utbildningsansvarig på Stockholms Universitet.
  Björn är för mig experten själv, och därför tar jag denna kontakt med Björn. Det är för mig väldigt svårt och omständligt att försöka få förlag nyfikna på mina texter.

  Jag vill…
  Att Ranelid läser min väldigt lilla redogörelse…en teori…en teoretisk beskrivning av hur vi tänker om vårt medvetande. Har även informerat samtliga jag har kontakt med i frågan.
  Denna lilla ”bok” kommer ut omkring den 14 september 2021 och har
  ISBN 978-91-8020-710-2.
  Jag är infödd stockholmare, men bott i Malmö 9 år och har min familj där.
  Jag önskar att Björn Ranelid läser min denna lilla bok, och talar om hur Björn ser på den texten av mig skriven.
  Vänlig hälsning från Björn Berglund / tonsättare / pensionär / 75 år.

Skriv en kommentar

*

Din email kommer inte att publiceras.