Björn Ranelid
 1. maj 2, 2018

  Hej!

  Jag skriver till dig eftersom du är Björn Ranelids presskontakt med en förfrågan om hans medverkan i radioprogrammet Karlavagnen i Sveriges Radio P4.

  Karlavagnen är den största samtalsarenan för lyssnarna i etermedia. Programmet har sänts i Sveriges Radio sedan 1993 och lockar en publik om mer 500 000 lyssnare varje kväll.
  Programmets idé är att låta lyssnarna komma till tals, dela med sig av sina erfarenheter och tankar i telefonsamtal med programledaren. Programmet sänds på vardagskvällar mellan klockan 21.40 och midnatt. Samtalen varvas med musik som väljs av Sveriges Radios musikproducent.
  Precis som de andra programledarna som sänder programmet i sommar, får Björn välja samtalsämnen som ligger honom varmt om hjärtat.
  Programmet planeras tillsammans med en erfaren producent som också finns på plats under sändningen. I telefonslussen ”förintervjuas” telefonörerna och där görs en bedömning av vilka lyssnare som kommer med i sändningen.
  Min förfrågan gäller om Björn kan och vill programleda Karlavagnen någon eller några av kvällarna 26/6, 29/6, 19-20/7 samt 23/7. Programmet sänds från Stockholm.

  Programmet Karlavagnen produceras under denna sommarperiod av produktionsbolagen SMTRADIO och Munck, två av landets största produktionsbolag inom radioområdet. SMTRADIO och Munck producerar flera välkända program för Sveriges Radio, till exempel Plånboken i P1, Elfving möter i P4, Jukeboxen i P4, Institutet i P3 och Kaliber i P1.

  Jag skulle önska att komma i kontakt med Björn för att förutsättningslöst föra ett samtal om ett sådant här uppdrag; Innehåll, produktionsmetoder, inspelningsplats/er, arvode, etc.
  Visst låter det kul!
  Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas naturligtvis på ett positivt svar.

  Med vänliga hälsningar

  Ellen Kittel

  Projektledare och producent SMTRADIO
  Lundagatan 49
  117 28 Stockholm
  Mobil: 0704 96 43 31
  Mail: ellen.kittel@smtradio.se

 2. juli 23, 2018

  Tråkigt att Du inte svarat på mitt brev.
  Lämnade till Margareta när Du var hos oss SPF Anneberg Malmö för några år sedan där jag hade en
  Önskan om Ditt omdöme.
  Har även deltagit i en kurs i Nässjö, skrivarkurs.
  Bibbi

Skriv en kommentar

*

Din email kommer inte att publiceras.