Ranelid & Bonnelid – Möjligheterna är oändliga

Författaren Björn Ranelid och skådespelaren Mikael Bonnelid ger
sig tillsammans ut på en föreläsningsturné.

I Ordet är mäktigare än allting annat – med Björn Ranelid och Mänsklig kommunikation, vårt viktigaste verktyg – med Mikael Bonnelid, visar de hur värdet av god kommunikation ständigt ökar. För oavsett kunskap, goda idéer eller produkter av världsklass, så har det ingen betydelse om vi inte kan förmedla det i tal och skrift. Vi kommunicerar hela tiden med andra människor i varje möte. Vilka signaler sänder vi i vår roll? Och vilka signaler vill vi sända? Med mycket humor och stor igenkänning ger de åhörarna en föreläsning som ger både kraft och inspiration, och som leder till handling.

Björn Ranelid har framträtt vid över 3500 tillfällen. Han har skrivit och gett ut trettiofyra böcker och cirka 800 essäer, artiklar och krönikor. Han har talat inför fler människor än någon annan svensk författare. Därtill har han medverkat i alla de största produktionerna i Sveriges Television och TV4. Han var adjunkt i svenska och filosofi i tolv år och han har spelat fotboll i Malmö Fotbollsförening och Helsingborgs Idrottsförening.

Mikael Bonnelid är skådespelare och har under flera år föreläst och utbildat inom Mänsklig kommunikation, hos allt ifrån företag och organisationer, till enskilda chefer och ledare. Mikael är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare, som på sitt speciella sätt, med mycket humor och positivitet, utvecklar individer och grupper på alla nivåer. – Möjligheterna är oändliga, om vi bara kan formulera oss så andra förstår.

Björn Ranelid och Mikael Bonnelid skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån kundens behov och önskemål.

För bokning och frågor:
Margareta Ranelid, Tel:073 – 517 44 18, margareta@ranelid.se
Björn Ranelid, Tel:073 – 650 09 34, björn@ranelid.se
Mikael Bonnelid, Tel:073 – 991 77 37, mikael@bonnelid.se

CategoryBjörn Ranelid
 1. juni 2, 2017

  Så viktigt med fungerande kommunikation. Att se förbi vad som är rätt eller fel. Att hitta vad som är anledningen till att en person uttrycker vissa ord, men andra inte, är enligt mig det som är intressant.

  Let’s talk through love!

 2. maj 29, 2020

  Vi, sju cyklister, träffade dig på Kiviks Musteri i onsdags. Vi fick som smakprov en flaska utmärkt äppelmust som vi delade på på toppen av Stenshuvud medan vi enades om att Österlen är fantastiskt.
  Stranden vid Knäbäckshusen är så nära himlen man kan komma.
  Tack för din del av upplevelsen.

Skriv en kommentar

*

Din email kommer inte att publiceras.

© 2015 BJÖRN RANELID AKTIEBOLAG | ORDET ÄR STÖRST!

FÖLJ MIG PÅ: